Home Activiteiten Zingen voor en met Alle Zielen op 2 november

Date

02 11 2021
Verlopen!

Timeinloop 09:30 uur met koffie en thee

10:00 - 11:30

Zingen voor en met Alle Zielen op 2 november

“Ontsteek dan een lichtend vuur dat nooit meer dooft, door jouw stem te laten klinken zoals die bedoeld is…..om te raken en te verbinden”

Informatie over deze activiteit

Door samen te zingen en te luisteren kun je verbinding maken met jouw body, mind & soul. Met hulp van energetische oefeningen, ademhalingstechnieken en instrumenten ontvouwt zich het lied van de ziel.

De ochtend wordt geopend en afgesloten met een meditatieve soundhealing, waarbij ruimte is voor jouw eigen intentie. Je hoeft om hieraan deel te nemen géén zangervaring te hebben en mag ook alleen luisteren en genieten van de livemuziek met zang en instrumenten als hangdrum, harmonium en gitaar. Het is gezond en geeft je een boost om neer verder te kunnen.

Samen zingen in de binnencirkel leidt tot verbinding met jezelf en dat wat er ten diepste in je leeft. Wat is er nou fijner om dat te doen op de dag dat we voor en met alle zielen zingen. Er is ruimte voor eigen intenties, mantra ’s en  affirmaties. Shalom…….. het mag er allemaal zijn en laat komen wat komt.Hierbij gaat dus niet om mooi, zuiver of precies in de maat zingen.

Zingen  en bewegen zijn oervormen om verbondenheid te voelen en bij kracht en ontroering te komen. In de verstilling van de mantra hoor je jouw levenslied. Samen zingen is gezond, omdat je met volledige focus uit je hoofd gaat en in je lijf komt. Sterker nog…. Je mag er aan voorbij gaan. Wetenschappelijk is allang bewezen dat muziek en met name zingen  héél heilzaam is. Nu actueler dan ooit: ook bij  long Covid klachten is het helpend, omdat je veel  gezonder en dieper  gaat ademen.

Vind je het lekker om liggend af te sluiten tijdens de soundhelingmeditatie, neem dan een dekentje en sokken mee.

Terug naar de agenda

Referentie opgeven voor deze activiteit

Sold out!
Annet Engelbertink

Organizer

Annet Engelbertink
Phone
0031627415726
Email
annetengelbertink@gmail.com
Website
https://goodgoan.com/
QR code