Welkom in de Binnencirkel in Ootmarsum

Ben je op zoek naar inspiratie, verbinding, innerlijke kracht en balans of ontmoeting met gelijkgestemden? Dan is de Binnencirkel in hartje Ootmarsum wellicht iets voor jou.
De Binnencirkel is een particulier initiatief dat gerund wordt door een klein team enthousiaste vrijwilligers.

 

Binnencirkel Ootmarsum

Don't you know yet
It's your light that lights the world
-Rumi-              

Doelstelling

De Binnencirkel is een centrum voor Bewust-Zijn op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit. Een plek waar mensen in alle rust en in een veilige omgeving, kunnen bouwen aan hun persoonlijke groei en waar ontmoeting, ontdekking en verbinding leidt tot innerlijke kracht, rust en balans.

De Binnencirkel biedt een scala aan activiteiten, waaronder diverse vormen van yoga, mindfulness, workshops, lezingen, klankschaalreizen, mantra-zingen-stembevrijding, Tai-Chi. Ook worden er diverse holistisch-therapeutische behandelingen aangeboden.

We heten je graag harte welkom in de Binnencirkel.
Wil je op de hoogte worden gehouden welke activiteiten we aanbieden?
Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief.

 

NB: Tijdens alle activiteiten in de Binnencirkel wordt er goed geventileerd en staat de ionisator aan, omdat uit diverse studies en onderzoeken blijkt dat het ioniseren van een ruimte zowel bacteriën als virussen in de lucht kan doden.
Klik hier voor een interview met elektrotechnicus en ionisatiedeskundige Ton Rademaker over de invloed van negatieve ionen op onze gezondheid.